Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Relații sexuale cu un minor. Femeie reținută 24 de ore – VIDEO

1 1.862

O femeie de 35 de ani a fost reținută pentru 24 de ore. Este acuzată că a întreținut relații sexuale cu un minor, în vârstă de 11 ani.

Potrivit ZiardeCluj.ro și adevărul.ro o femeie în vârstă de 35 de ani este acuzată că a întreținut relații sexuale cu un minor, de 11 ani. Se pare că ce doi erau vecini și există anumite persoane care i-ar fi văzut de mai multe ori împreună.

ZiardeCluj.ro notează că totul a ieșit la iveală după ce băiatul ar fi povestit despre toate întâmplările unui psiholog. De asemenea respectiva femeie este de profesie sociolog și lucrează la un centru din Cluj-Napoca.

„Poliţiştii Secţiei 9 Rurală Turda s-au autosesizat cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 35 de ani, din comuna Aiton, judeţul Cluj a întreţinut raporturi sexuale, pe o perioada de timp, cu un copil din localitate, în vârstă de 11 ani”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

La expirarea perioadei de reţinere va fi prezentată în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi, în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

Mai multe puteți citi pe ZiardeCluj.ro.

Video: ZiardeCluj.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. EDI spune

    Facea un studiu sociologic.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More