Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Remiză cu scandal pe municipalul dejean. Unirea a terminat la egalitate cu Sănătatea Cluj – FOTO/VIDEO

0 75

Stadionul Municipal Dej a găzduit sâmbătă după-amiaza meciul de fotbal din cadrul etapei a 19-a a Ligii a III-a cu Sănătatea Cluj, o partidă la fel de echilibrată cum o arată scorul final.

Prima repriză a fost una controlată teritorial de oaspeți, virușii verzi reușind în dese rânduri să se apropie de poarta dejenilor, fără însă a-l putea învinge pe goalkeeper-ul Unirii. Și echipa gazdă a avut două șanse mari de gol în prima parte a meciului, una în care posesia a aparținut clujenilor, însă viteza și fazele de contraatac au fost de partea Unirii.

După pauză, vântul puternic a dat mai mult elan celor două echipe, astfel că și-au făcut apariția și golurile. Primul a aparținut gazdelor, Stefan Ferhaoui deschizând scorul la un sfert de oră de la reluarea meciului.

Oaspeții nu s-au lăsat mai prejos și după aproximativ 12 minute au restabilit egalitatea pe tabelă, Bria reușind să-l învingă pe portarul Unirii.

Finalul meciului a găsit cele două formații într-o stare generală de tensiune, fiecare dintre echipe încercând să dea lovitura în ultimele minute. Astfel și-au făcut apariția și nervii, înjurăturile și îmbrâncelile, iar, după ultimul fluier al arbitrului antrenorul Unirii Dej, Gică Barbu a fost eliminat de centralul partidei după o contră avută cu un jucător al oaspeților, care l-a înjurat pe antrenorul dejenilor.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1422151014514328.1073742368.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More