Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Remiză pentru FC Unirea Dej în primul meci oficial al anului VIDEO

0 40

FC Unirea Dej a terminat la egalitate, scor 0-0, partida din deplasare cu Seso Câmpia Turzii în primul meci oficial din acest an pentru cele două echipe. Vedeți mai jos și celelalte rezultate înregistrate în etapa 14 din seria a cincea a Ligii a III-a.

 

 

Unirea Dej a repetat ”performanța” din turul campionatului, când a terminat la egalitate meciul de pe teren propriu cu Seso Câmpia Turzii. În retur, egalitatea s-a menținut și chiar a fost ridicată aproape la rang de artă de cele două echipe.

Cu perioade egale de posesie a balonului și cu același număr de mari ocazii de a înscrie, Unirea și Seso au părăsit terenul de joc fără să modifice tabela, deși fiecare echipă și-a trecut în cont câte o bară.

Egalitatea nu s-a menținut doar pe tabela de scor, care arăta un 0-0 sec la final, ci și la raportul avertismentelor, ambele echipe primind câte două galbene.

Seso C. Turzii: B. Fărcaş, V. Mercean (55 V. Mocan), Şt. Popa (cpt), Muscă, Moţet, Văscan (63 Boroştean), Cocoară, Fl. Olaru, Ov. Covaciu ( 48 Tilincă), Ov. Imbuzan, Ad. Fertea.

Avertismente: Cocoară (18), Tilincă (68), Moţet (73), Ad. Fertea (86)

Unirea Dej: Blaga – Enow, Dobrău, Tradre, P. Bogdan (80 Vârdea), Bratima (65 T. Bud), Ţibre, M. Cristea, Faur (90 Ghiţă), A, Moldovan (90+2 C. Popa).

Avertismente: Ţibre (11), Enow (28), P. Bogdan (73), Ghiţă (90+1)

Arbitru: Claudiu Ştef

Asistenţi: Balint Albu şi Zoltan Istvan – toţi din Tg. Mureş

Obs. FRF: Mircea Ciglenean – Cluj Napoca şi Tiberiu Satmari – Tg. Mureş

“Am fost atenționați de faptul că echipa turdeană a făcut cele mai spectaculoase transferuri în această iarnă, dar printr-un joc colectiv bun am reușit să contracarăm acțiunile gazdelor. Este adevărat că oricare echipă putea să termine în avantaj și noi, dar și gazdele, am beneficiat de câte o bară, numai că fotbalul se joacă pe goluri. Din locul în care m-am aflat cred că pe final de joc nouă ni s-a refuzat un penalty. Felicit echipa gazdă pentru comportament și cred că odată cu consolidarea relațiilor de joc va pune probleme multor echipe”, a declarat Dan Mănăilă antrenorul celor de la Unirea Dej, pentru Turda News.

“Știam că ne așteaptă un joc destul de greu, dar nu am reușit să obținem cele trei puncte puse în joc, poate și din cauză că încă nu am reușit ajungem la un vârf de formă pe care îl așteptam. Nu vom face o tragedie din acest rezultat de egalitate, sezonul este de abia la început. Sper ca în cel mai scurt timp să reușim să corectăm din mers unele automatisme în cadrul echipei”, a afirmat Cosmin Văsie, antrenorul principal al celor de la Seso.

Rezultate înregistrate în etapa 14 din seria a 5-a

Seso – Unirea Dej 0-0
FC Zalău – Plimob 7-1
Sabou (2, 90+1), Teglaş (5, 34, 38, 43, 77) / Bogdan (82)
Sănătatea – Şoimii Pâncota 1-1
Al. Pop (41) / Copil (18 – pen.)
Naţional Sebiş – FCM Turda 5-0
Bozean (24, 38, 55 – pen.), Buta (44), A. Ceaca (87)
Jiul Petroşani – FC Hunedoara 0-3 (Echipa gazdă s-a retras din campionat în iarnă)
FC Olimpia Satu Mare – Europa Alba Iulia 1-0
Daniel Feier (61)
CS Oşorhei a stat în această etapă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More