Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reprezentant al unei societăți comerciale prins cu pachete de țigarete nemarcate

0 171

Polițiștii continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale. Au fost aplicate amenzi în valoare de 8000 lei aplicate pentru diferite nereguli ale unităților comerciale și s-a constatat în flagrant o infracțiune de contrabandă.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au acționat la data de 19 noiembrie a.c., pe raza județului Bistrița-Năsăud, pentru combaterea fenomenelor ilicite din domeniile traficului și comerțului cu țigarete și produse din tutun, precum și pentru combaterea producerii și comercializării alcoolului și a băuturilor alcoolice.

 

În urma controalelor și a verificărilor efectuate la unități comerciale de pe raza județului, polițiștii au constatat și aplicat sancțiuni contravenționale, în valoare de 8000 lei și au confiscat produse din tutun, în valoare de 100 lei.

De asemenea, în urma controlului efectuat la o unitate comercială de pe raza comunei Ilva Mică, au surprins în flagrant delict reprezentantul acesteia, în timp ce comercializa cantitatea de 26 pachete de țigarete, nemarcate cu banderole fiscale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More