Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reprezentanți ai societății civile Cluj, premiați de OFL Cluj la Gala femeilor liberale de la Ateneul Român

0 153

Ateneul Român din București a găzduit sâmbătă a IV-a ediție a Galei Femeilor Liberale, eveniment anual de tradiție care celebrează reușitele personalităților implicate în viața societății.

La eveniment au participat co-președinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, prim-vicepreședinții Andreea Paul, Cătălin Predoiu și Ludovic Orban, alături de alți lideri ai partidului din București și din țară. De asemenea, au fost prezenți invitați din afara mediului politic. Gazdele reuniunii au fost co-președinții OFL, Cristina Trăilă și Lucia Varga. Prezentatorii Galei au fost jurnaliștii Oana Stănciulescu și Amedeo Ene.

OFL Cluj a fost reprezentată de 27 de doamne din Cluj Napoca, Turda și Dej. OFL Dej a fost reprezentantă la acest eveniment de Mihaela Petrean.

Co-președinții OFL Cluj, Mihaela Suciu și Ioana Avram, au decernat premiile pentru reprezentanții societății civile care au participat la proiectele județene ale OFL Cluj.

Conf. dr. Corina Roșioru de la Universitatea Babeș Bolyai Cluj Napoca, prof. Vasile Bogdan, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj Napoca și doamna Adriana Melnic, director executiv la Societatea Română de Cancer, au fost premiați la secțiunea “PNL are grijă de sănătatea ta”.

Doamna Simona Baciu, fondatoarea Transylvania College, a fost premiată pentru promovarea unui sistem de educație modern, atractiv și eficient la secțiunea “Educație – Politici active în sprijinul familiilor din România”.

Gala Femeilor Liberale a creat premisele continuării colaborării pe termen lung între politicieni și reprezentanții socității civile care sunt modele în domeniile lor de activitate.

OFL Cluj va iniția și implementa proiecte care să susțină performanța și excelența, precum și creșterea gradului de implicare a femeilor în politică, în colaborare cu reprezentanți ai societății civile. Considerăm că în actualul context politic din țara noastră, implicarea femeilor în politică trebuie să fie mult mai pregnantă.

PNL este singurul partid din România care a impus o cotă minimă de 30% femei candidate pe listele de consilieri locali și județeni la alegerile locale din 2016.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More