Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reprezentantii forțelor de ordine adresează mulţumiri celor implicaţi la Festivalul Untold

0 60

Cu prilejul desfășurarii festivalului Untold, care s-a desfăşurat în municipiul Cluj-Napoca, în perioada 4-7 august.a.c.,efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, au fost prezente în zona locurilor de desfăşurare a evenimentelor a festivalului Untold, pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică şi pentru prevenirea unor fapte antisociale sau de natură penală.

Cu această ocazie, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca doreşte să adreseze mulţumiri, pentru buna colaborare şi organizare, tuturor celor implicaţi: Inspectoratul de Poliţie al judeţului Cluj, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj,Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Cluj, Primăria Cluj-Napoca, Consiliul local Cluj, firmele de pază, organizatorii evenimentului şi nu în ultimul rând, participanţilor la acest eveniment pentru modul în care au răspuns solicitărilor forţelor de ordine şi pentru faptul că au dat dovadă de responsabilitate şi spirit civic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More