Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reprezentantul României la CEDO, schimbat peste noapte. Dragnea ar sta în spatele deciziei

0 253

Reprezentantul României la CEDO a fost schimbat la cererea prim-ministrului Viorica Dăncilă. În spatele deciziei ar sta Liviu Dragnea, care a intentat la CEDO un proces împotriva României.

Mai multe agenții media printre care și Adevărul anunță că Viorica Dăncilă, a schimbat peste noapte reprezentantul României la Cedo. Astfel Catrinel Brumar, prezentă la CEDO din anul 2012, a fost brusc înlocuită cu avocatul Viorel Mocanu.

Această decizie a prim-ministrului a fost pusă de altfel pe seama faptului că Liviu Dragnea, liderul PSD, a intentat la CEDO un proces împotriva României, iar fosta reprezentantă, Catrinel Brumar, ar fi redactat „o pledoarie în favoarea sistemului românesc de Justiţie, intrând în contradicţie cu liderul PSD” scriu cei de la Adevărul.

Totodată noul reprezentat al României la CEDO, Viorel Mocanu, este bine cunoscut opiniei publice deoarece a fost avocat al unor nume cu iz de cancan pentru Florin Salam şi Oana Zăvoranu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More