Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Restricții de circulație în centrul Dejului pentru Ziua Națională

1 266

Primăria Municipiului Dej anunță restricții de circulație în Piața Bobâlna cu ocazia desfășurării evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României, care vor avea loc în data de 1 decembrie.

Pentru buna desfășurare a activităților, începând cu data de 30 noiembrie, ora 14:00, circulația în Piața Bobâlna va fi închisă până în data de 1 decembrie, după finalul activităților.

Șoferii care au traseu prin piața centrală, sunt sfătuiți să aleagă străzile adiacente acesteia și să nu își lase autoturismele parcate în zona cu restricții.

Programul desfășurării evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Naționale a României

Activităţile vor debuta în jurul orei 13:25 prin slujbă religioasă, alocuțiuni și depunere de coroane la bustul Cardinalului Iuliu Hossu din cartierul 1 Mai, iar de la ora 14:30 evenimentele continuă în Piaţa Bobâlna, unde va avea loc o slujbă religioasă, depuneri de coroane, defilarea Gărzii de Onoare, a tehnicii militare și de intervenție și a Fanfarei reprezentative, momente oferite de corurile reunite ale instituțiilor de învățământ Dej și formația corală a cultelor, urmate de un spectacol artistic.

Programul dedicat Zilei Naţionale a României se va încheia cu retragere cu torțe, spectacol de lasere, foc de artificii și pornirea iluminatului ornamental de sărbători.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Marcu.Vuctoria spune

    Evenimente.in.desfasurare Deosebite.Marcate Surprinzător de Normal.Frumis
    Istoric.si.Educativ!?Admirație.celir
    Implicați!?Adevărată.Unire.a Geberatiiñor.peste.Secole!?Ei.sunt.Urmasii.Viitorului!?????

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More