Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Rețeta fericirii. Întâlnire cu psihologul Gigi Ghinea la Dej

0 1.919

Gigi Ghinea, psiholog și autor de cărți inspiraționale, vă așteaptă miercuri, 20 iunie, de la ora 18:00, la Cercul Militar Dej pentru o prelegere despre două valorile fundamentale ale spiritului uman. De asemenea se va lansa a patra carte a autoarei, „Hazardul și iubirea dansează împreună”.

În urmă cu patru ani m-am născut din nou și de atunci mă nasc în fiecare zi, alta, cu fiecare zi mai conștientă de menirea mea în această lume. Gigi Ghinea

Gigi Ghinea – psiholog, cu un master în psihoterapie analitică (Carl Gustav Jung), autor a patru cărți motivaționale, inspirate din propriul travaliu de autocunoaștere de sine – revine în orașul nostru, orașul copilăriei și adolescentei sale. Miercuri, ora 18, va avea loc lansarea celei de-a patra cărți a autoarei, “Hazardul și iubirea dansează împreună”.

Cele patru titluri ale autoarei sunt “Cum m-am vindecat de nefericire”, carte lansată în 2011 la editura Ibupublushing, actualizată și reeditată în 2015 de Ed. All,  „Iubirea care vindecă” (2012), „Respiră, iubește și taci” (2014), iar cea mai recentă, este cea care se lansează miercuri la Cercul Militar din Dej, “Hazardul și iubirea dansează împreună” (2017).

Aceasta cuprinde experiențele sale trăite în România până în 2016. În 2016 autoarea părăsește țara pentru un an, iar în prezent locuiește în București – locul fierbinte în care se decide soarta țării. Conectată la realitatea pe care o trăim împreună (ca popor), Gigi Ghinea continuă să scrie și să transmită public mesaje mobilizatoare de trezire a conștiinței individuale.

De câteva zile se află în județul nostru, a fost la Cluj, iar acum se află la Dej, pentru a împărtăși cu noi, cititorii și prietenii săi, experiențele trăite în mijlocul evenimentelor fierbinți din țara noastră. În cadrul întâlnirii de miercuri, autoarea, fiind și speaker motivațional, va susține și o prelegere cu tema: „Libertatea de gândire și demnitatea – două dintre valorile fundamentale ale spiritului uman (libertatea de gândire, de exprimare și de mișcare a individului în aceste vremuri.)

 

 


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More