Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reținut 24 de ore după ce a furat mai multe unelte electrice dintr o casă din Cornești

0 51
Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

Poliţiştii au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit că ar fi sustras dintr-o locuinţă unelte electrice în valoare de circa 10.000 lei.

 La data de 9 decembrie, ora 08:00, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă din localiatea Corneşti şi au sustras mai multe bunuri.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin – Postul de Poliţie Comunală Gârbău, a fost identificată persoana implicată stabilindu-se că este un bărbat, de 38 de ani, din comuna Gârbău.

Din cercetări a reieşit că bărbatul, prin escaladare şi efracţie, ar fi pătruns într-o locuinţă de unde au sustras unelte electrice în valoare de aproximativ 10.000 lei.

Totodată, în curtea imobilului au fost depistate televizoare LCD, laptopuri şi alte bunuri, despre care există indicii că ar fi fost abandonate în noaptea de 8/9 decembrie a.c., când s-ar fi comis fapta.

Faţă de bărbatul de 38 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More