Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reținut 24 de ore. Și-a bătut în plină stradă concubina și copilul de doar 11 luni

0 522

Un bărbat, din Mintiu Gherlii, a fost reținut 24 de ore după ce a apelat la acte de violență în plină stradă. Și-a agresat concubina și copilul acesteia, în vârstă de doar 11 luni.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au intervenit, la data de 19 mai a.c., în jurul orei 20.40, la domiciliul unei femei de 27 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, pentru aplanarea unui conflict în familie. Femeia a reclamat că ea şi copilul în vârstă de 11 luni sunt agresaţi de concubin său.

La faţa locului a fost identificat agresorul, un bărbat de 25 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o pe femeie şi pe copilul lor de 11 ani. Faptele de violenţă au avut loc în stradă în prezenţa mai multor martori, aducând atingere ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar la data de 20 mai a.c., judecătorul pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gherla,  a emis pe numele bărbatului, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de “violenţă în familie” şi “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More