Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reținut 24 de ore. Și-a pus dulăii să sfâșie câini fără stăpân

0 246

Cei de la IPJ Bistrița-Năsăud transmit faptul că polițiștii au reținut pentru 24 de ore o persoană din localitatea Domnești. Totodată oamenii legii au plasat în adăpost doi câini din rasa pittbull. Persoana în cauză ar fi lăsat ca animalele sale să sfâșie mai mulți câini fără stăpân doar pentru distracție.

Astfel polițiștii, prin referire la ordonanța de urgență privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, au transmis următoarele:

În urma sesizării din oficiu din 1 aprilie, cu privire la apariția în mediul online, la nivelul Biroul pentru Protecția Animalelor Bistrița-Năsăud, a fost înregistrat un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzută și pedepsită de articolul 14 din OUG 55/2002, fiind totodată emis ordin de plasare in adăpost.

Oamenii legii au aplicat așadar cinci percheziții domiciliare, acțiuni în urma cărora cei doi câini au fost plasați în adăpost, iar persoana bănuită de comiterea faptelor a fost reținută pentru 24 de ore.

În cadrul dosarului penal constituit la data de 1 Aprilie , la Biroul pentru Protecția Animalelor Bistrița-Năsăud, ieri au fost puse in aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară începând cu ora 18:00. Urmare a acțiunilor au fost ridicați și plasați in adăpost doi câini din rasa PittBull și dispusă prin ordonanța măsura reținerii pentru 24 de ore fata de o persoană bănuită de comiterea faptelor, cel care apare in filmările online. Cercetările se efectuează sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More