Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reținută! A furat un card bancar

0 108

La începutul anului 2021, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud a fost înregistrat un dosar penal privind infracțiunile de furt calificat, accesul ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Potrivit celor de la IPJ Bistrița-Năsăud, la finalul anului 2020, un card bancar și un înscris pe care era notat codul PIN aferent acestuia a fost furat dintr-o locuință din Maieru.

Cardul a fost folosit, fără drept, în mod repetat. Astfel din contul persoanei vătămate s-au efectuat mai multe retrageri de numerar și s-a cauzat un prejudiciu total de 5.400 lei.

Ieri, 24 februarie, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința persoanei bănuite de comiterea faptelor și anume o femeie de 36 de ani din Anieș. Acolo au fost identificate mijloace materiale de probă, respectiv articolele vestimentare și încălțămintea cu care persoana a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din zona ATM – urilor de unde a efectuat retragerile neautorizate de numerar.

Față de femeie a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 ore.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More