Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reținut pentru furtul unui laptop

0 119

Un bărbat din Cluj s-a trezit victimă a unui furt. Acesta a fost „ușurat” de laptopul propriu în timp ce se afla în incinta unui local public.

Polițistii au dispus, la data de 26 aprilie a.c, prin ordonanţă, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat de 44 de ani, din comuna botoşeneană Dobârceni, pentru comiterea infracţiunii de furt.

În fapt, la data de 19 aprilie a.c., bărbatul a sustras din incinta unui local public din municipiul Cluj-Napoca, strada Bogdan Petriceicu Haşdeu, o geantă în care se afla un laptop. Bunurile aparţineau părţii vătămate P.A.D., iar prejudiciul în acest caz, estimat de partea vătămată, se ridică la suma de 2000 de lei şi a fost recuperat integral de către poliţişti şi restituit.

În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au decis reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea termenului, acesta să fie prezentat în faţa judecătorului pentru drepturi şi libertăţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More