Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reținuți pentru 24 de ore pentru șantaj și lipsire de libertate

0 50

Ziua Politiei Romane la Dej (8)

Poliţiştii de investigaţii criminale au reţinut pentru 24 de ore 3 bărbaţi bănuiţi că ar fi şantajat şi lipsit de libertate un alt bărbat, pe care l-au obligat să le cedeze un teren şi un autoturism.

La data de 8 septembrie, poliţiştii din cadrul I.P.J. Cluj – Serviciului de Investigaţii Criminale, în urma cercetărilor efectuate, au reţinut pentru 24 de ore 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 55 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de şantaj şi lipsire de libertate în mod ilegal.

La data de 25 august, cei trei bărbaţi, din Cluj-Napoca şi Baciu, ar fi lipsit de libertate, în mod ilegal, un bărbat de 46 de ani, din comuna Feleacu, sub motivul recuperării unei sume de bani pe care acesta le-o datora.

În fapt, în jurul orei 18:30, cei în cauză s-au întâlnit cu persoana vătămată într-un local public de pe raza comunei Floreşti şi, contrar voinţei acestuia, l-ar fi dus în cartierul Mănăştur. Aici, bărbatul de 46 de ani ar fi fost obligat să încheie două contracte de vânzare-cumpărare aferente unui teren şi unui autoturism, în contul pretinsei datorii.

În jurul orei 21:00 bărbatul a fost eliberat, fiind deposedat de autoturismul său.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei în cauză, luând măsura reţinerii acestora pentru 24 de ore.

Autoturismul, proprietate personală a persoanei vătămate, a fost ridicat de către poliţişti de la unul dintre cei implicaţi şi a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More