Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Retrospectivă Someșeanul.ro – Cele mai importante evenimente din 2014

0 322

microfon someseanul

Fiecare final de an aduce pentru Someșeanul.ro momentul bilanțului. Pentru site-ul nostru, anul 2014 a fost unul marcat de evenimente importante, de exclusivități, de creștere importantă atât în ceea ce privește traficul, fidelizarea cititorilor, cât și în privința răspândirii pe rețelele sociale.

Privind anul ce tocmai s-a încheiat din punct de vedere statistic, anul 2014 a reprezentat pentru Someșeanul.ro publicarea a peste 4.400 de articole. Acestea au adus site-ului nostru pe parcursul anului 2014 peste 440.000 de cititori unici, aproape 1 milion de vizite și peste 2,16 milioane de afișări.

Potrivit rapoartelor analitice, în anul 2014, majoritatea cititorilor noștri au fost din Dej, Gherla, Cluj-Napoca, Bistrița, Baia Mare, Zalău, Satu Mare, dar și din București sau alte orașe mari din Transilvania și din țară.

În ceea ce privește cele mai accesate știri de pe Someșeanul.ro în anul 2014, clasamentul arată în felul următor:

1. Accident cu doi morți pe DN1C, pe centura localității Apahida – FOTO/VIDEO (23,219 Vizualizări)

2. S-a stabilit identitatea celor 8 români morți în accidentul din Spania – FOTO/VIDEO (15,678 Vizualizări)

3. Acuze la Cluj: Studenții din Hașdeu, mituiți cu 50 de lei pentru a pune ștampila pe Victor Ponta (15,583 Vizualizări)

4. EXCLUSIV. Accident mortal în Mănășturel. Trei adolescenți și-au pierdut viața – FOTO/VIDEO (12,367 Vizualizări)

5. FOTO EXCLUSIV – Utilaje de tehnică MILITARĂ încărcate în gara DEJ (10,309 Vizualizări)

6. Un filmuleț realizat de doi elevi DEJENI s-a calificat în FINALA Adobe Youth Voices ”ASPIRE AWARDS” – VIDEO  (9,522 Vizualizări)

7. Farmaciile Catena promovează reduceri false (8,880 Vizualizări)

8. FORZA ZU n-a fost cel mai mare concert din România. Nici cel mai tare – FOTO/VIDEO (7,825 Vizualizări)

9. Dejul și problemele lui. Ce n-avem, ce au alții și ce ne trebuie (6,973 Vizualizări)

10. Primul român care a votat azi este din Cluj-Napoca. Ce mesaj transmite românilor (6,272 Vizualizări)

Clasamentul poate continua cu alte 36 de articole care au înregistrat peste 6.000 de vizualizări și aproape 100 de articole cu peste 5.000 de vizualizări fiecare.

Și dacă tot este momentul să ne mândrim cu realizările noastre pe parcursul anului trecut, trebuie să amintim aici și câteva dintre exclusivitățile pe care vi le-am oferit pe parcursul anului 2014.

Someșeanul.ro v-a prezentat în exclusivitate unul dintre cele mai grave accidente de circulație ce a avut loc în zona Dejului pe parcursul anului 2014 (EXCLUSIV. Accident mortal în Mănășturel. Trei adolescenți și-au pierdut viața – FOTO/VIDEO). Tot de la Someșeanul.ro ați aflat în exclusivitate povestea lui Cristi Gherman, un dejean care a ajuns unul dintre cei mai apreciați tatuatori din lume.

De la noi ați putut afla anul trecut despre situația grea în care s-au aflat angajații stației de Ambulanță de la Dej, despre problemele semnalate de agenții de pază de la Salina Ocna Dej, despre angajatul CFR găsit decedat într-un vagon în gara din Dej, despre problemele semnalate de angajații Fujikura, despre mutările din politica locală și din zonă, despre accidentul suferit de un polițist dejean care s-a răsturnat cu mașina de serviciu, despre declarațiile făcute de Elena Udrea la Dej, despre o dublă tentativă de sinucidere la Gherla, sau despre concursul Dejenii au talent.

Someșeanul.ro a fost singurul site de știri din zonă care v-a prezentat săptămână de săptămână evoluția echipelor sportive din campionatele interne, realizând transmisiuni LIVE-TEXT de la meciurile de fotbal și volei ale Unirii Dej, dar și știri legate de aceste cluburi și din alte sporturi ale echipelor și sportivilor din zonă.

Calitatea materialelor publicate pe Someșeanul.ro ne-a adus în atenția marilor agenții de presă și ale televiziunilor naționale sau site-urilor ziarelor centrale, care săptămânal preiau cel puțin o știre publicată pe Someșeanul.ro.

Iar numărul tot mai mare de fani ai paginii noastre de Facebook, dar și faptul că în fiecare zi mii de cititori ne ”calcă pragul” pentru a fi în permanență informați de ceea ce se întâmplă în actualitatea cotidiană, nu ne face decât să credem că anul 2015 va fi unul și mai bun în ceea ce privește performanțele noastre.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături și în cel de-al doilea an de existență al Someșeanul.ro și vă promitem că în 2015 vom fi și mai buni.

Semnează cu mult drag pentru dumneavoastră Irina Maxim, Răzvan Căucean și Szabo Szilard.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More