Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reuniune internațională în cadrul programului ”Erasmus+” la Școala gimnazială ”Avram Iancu” Dej

0 46

Școala Gimnazială ”Avram Iancu”, Dej, va fi gazda primei reuniuni internaționale a proiectului ”Developing trans and inter curricular skills for the 21-st century” în decursul săptămânii 7-11 noiembrie 2016.

Demersul beneficiază de finanțare europeană și este derulat în cadrul programului ”Erasmus+” al Comisiei Europene. Scopul proiectului este de a se dezvolta o infrastructură de evenimente care să permită predarea trans și inter disciplinară.

La întrunire participă un grup de 30 profesori de la 8 școli din tări ale spațiului european.

Programul întrunirii conține activități de prezentare a specificului educațional al școlilor din Spania, Italia, Polonia, Grecia și Turcia, asistență la ore de curs, dezbateri cu privire la optimizarea desfășurării întrunirilor de proiect, dezbateri cu privire la maximizarea impactului proiectului în rândul comunitățiilor educaționale locale, sesiuni de informare asupra specificului predării trans și inter disciplinare sub îndrumarea specialiștilor de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației a Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și sesiuni de implementare a platformei educaționale ”Moodle” ca instrument de lucru al proiectului.

Debutul activităților va culmina cu organizarea în ziua de luni, 7 noiembrie 2016, a unei serate cu specific românesc care se dorește să transmită specificul cultural și tradițional al regiunii noastre, prin intermediul unui program artistic susținut de elevii școlii. Sperăm că eforturile organizatorilor se vor transforma în momente de cooperare fructuoasă în beneficiul educației.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More