Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Revelion 2014, cu șampanie și artificii în centrul orașului

0 48

primar Aurelian Muresan

Noaptea de Revelion trebuie să fie specială pentru fiecare dintre noi. La Dej, autoritățile locale ne așteaptă în centrul orașului cu șampanie, vine și un foc de artificii, iar viceprimarul Aurelian Mureșan îi invită pe toți dejenii să sărbătorească împreună trecerea în anul 2014.

Viceprimarul Aurelian Mureșan a creat și un Event pe Facebook, prin care îi invită pe dejeni să sărbătorească trecerea în noul an în Piața Bobâlna.

”Cu recunoştinţă şi bucuria de a fi alături de mine în 2013, vă aştept cu drag în centru, pentru a sărbători împreună trecerea în noul an, 2014.
Vă doresc sănătate, noroc, bucurii, un an nou în care visele să devină realitate, iar fericirea să vă înconjoare la tot pasul.

„La mulţi ani, 2014!”
Viceprimar Aurelian Mureşan

Chiar dacă mulți dintre dejeni sunt plecați la munte sau la cabane pentru a-și petrece Revelionul, pentru cei rămași acasă cumpăna dintre ani poate fi un bun prilej pentru a sărbători alături de vecini și prieteni. Și noi, redactorii Someșeanul.ro, vom fi în Piața Bobâlna în noaptea de Revelion.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More