Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Revelion 2015 – Petreceri în stradă la Cluj-Napoca, Bistrița, Baia Mare și Zalău

0 163

foc-de-artificii+1+-info513

În ciuda temperaturilor geroase anunțate pentru noaptea de Revelion, foarte mulți români aleg să-și petreacă noaptea dintre ani în centrul orașelor unde locuiesc. Peste tot sunt organizate petreceri în aer liber, dar și focuri de artificii.

CLUJ-NAPOCA

Piața Unirii din Cluj-Napoca așteaptă în această seară ca mii de clujeni să participe la Revelionul organizat de municipalitate în centrul orașului. Pentru clujeni trecerea în noul an are o semnificație deosebită, asta pentru că încă din prima zi a lui 2015 Cluj-Napoca devine Capitală Europeană a Tineretului.

Peste 1.000 de manifestări vor avea loc la Cluj pe parcursul anului viitor, care nu poate începe decât cu un eveniment pe măsură. În noaptea dintre ani, la Cluj-Napoca, concertele vor începe de la ora 22:00. Pe scena amplasată în Piața Unirii vor urca Costi Cămărăşan Band, iar o oră mai târziu vor cânta danezii de la trupa The Asteroids Galaxy Tour.

CITIȚI ȘI: Dejenii sunt așteptați să petreacă trecerea dintre ani în Piața Bobâlna – VIDEO

Petreceri în aer liber sau focuri de artificii vor avea loc de Revelion și la Dej, Gherla, Turda sau Câmpia Turzii.

BISTRIȚA

Este singurul oraș din județ care oferă locuitorilor o petrecere în stradă în noaptea dintre ani. În Bistriţa, concertul de Revelion va începe la ora 22:30 şi se va desfăşura pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Cei care îi vor distra şi detensiona primii pe bistriţeni vor fi Kamelia şi George Hora, care vor începe să cânte la 22:30. Show-ul va fi continuat de rockerii de la VH2, care vor urca pe scenă în jurul orei 23:30. Programul se încheie cu obișnuitul foc de artificii.

Și la Beclean va fi organizat un foc de artificii în noaptea dintre ani.

BAIA MARE

Programul de Revelion la Baia Mare începe de la ora 23.00. Băimărenii sunt așteptați în Centrul Vechi, unde pe scena vor urca Gașca de Acasă și Compact, iar de la ora 24.00 focurile de artificii vor lumina cerul orașului.  Revelionul Baimarenilor face parte din programul sarbatorii Iarna Baimareana, organizat de Municipiul Baia Mare.

ZALĂU

Trecerea în 2015 va fi marcată, la Zalău, printr-un spectacol în aer liber şi focuri de artificii organizate de municipalitate. Este pentru prima dată de la Revelionul 2006-2007 când la Zalău se organizează o petrecere în aer liber în noaptea dintre ani. Distracţia de Revelion va începe pe Platoul de marmură din fata Instituţiei Prefectului la ora 22.00. Atmosfera va fi încălzită de un DJ, apoi trupa clujeană Score Band va concerta de la ora 23.00. Concertul va ţine până la ora 23.45, când va urca pe scenă Pluguşorul, urmat de focul de artificii. Petrecerea continuă cu trupa clujeană de cover-uri, care va interpreta un repertoriu de single-uri internaţionale.

Tot în Sălaj, de focuri de artificii la miezul nopții vor avea parte și locuitorii din Jibou, Șimleul Silvaniei și Cehu Silvaniei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More