Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Revelionul 2018, sărbătorit în Piața Unirii din Cluj-Napoca

0 164

Primăria municipiului Cluj-Napoca invită și în acest an clujenii și turiștii deopotrivă să petreacă noaptea de Revelion împreună în Piața Unirii. Revelionul 2018 are o însemnătate aparte, fiind primul eveniment organizat în anul Centenarului.

Clujenii au astfel ocazia de a sărbători nu doar trecerea în Anul Nou, dar și trecerea în anul Centenarului, ”un an plin de semnificație atât pentru România, cât și pentru Cluj-Napoca” se arată într-un comunicat de al Primăriei.

Programul ultimei zile a anului 2017 va aduce pe scena din Piața Unirii începând cu orele 22:00 îndrăgiți artiști români după cum urmează:

– 22:00 – Dj Project & Mira

– 23:00 – trupa Hara

– 00:00 – Spectacol de lasere, lumini și artificii

– 00:15 – trupa Ro-Mania

La cumpăna dintre ani, toți cei prezenți în Piața Unirii vor avea ocazia să închine câte un pahar de șampanie. Primăria va pune la dispoziția participanților peste 700 de sticle de șampanie.

Ajunul Anului Nou va fi ultima seară în care cele 75 de căsuțe din cadrul Târgului de Crăciun Cluj-Napoca vor putea fi vizitate și în care clujenii mai au ocazia să-și cumpere produse de sezon, migdale și nuci glazurate, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțisoară, produse tradiționale, produse hand-made și o gamă largă de produse gastronomice de sezon.

Patinoarul din cadrul Târgului de Crăciun va fi gratuit pentru toți clujenii și deschis în intervalul orar:

– 10:00 -11:30

– 12:00 – 13:30

– 14:00 – 15:30

– 22:00 – 23:30.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More