Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Revelionul în centrul Dejului. Artificii, muzică și șampanie – FOTO

0 1.332

Peste o mie de dejeni au ales să facă pasul în noul an la evenimentul organizat de Primăria Municipiului Dej în Piața Bobâlna.

Dejenii care au petrecut noaptea dintre ani la localurile din centrul orașului, dar și alții veniți din toate cartierele și-au urat ”La mulți ani” în Piața Bobâlna din Dej,la evenimentul organizat de municipalitate în noaptea de Revelion.

Muzica și buna dispoziție au întreținut atmosfera, alături de câțiva interpreți locali, care au susținut un mic spectacol până după miezul nopții.

Bineînțeles, punctul de atracție principal a fost spectaculosul foc de artificii, care a luminat cerul zonei centrale a orașului și a adus zâmbete pe fețele tuturor.

Dejenii au venit și ei de acasă cu artificiile proprii, cu șampanie și băuturi fine, s-au îmbrățișat și și-au transmis urări de fericire și mulți ani cu sănătate, pentru ca în jurul orei 1 să se întoarcă la petrecerile care au ținut până în zori.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More