Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Revenire de senzație a Unirii Dej la Ploiești. Dejenii s-au impus cu 3-2

0 41

CS Unirea Dej a câștigat cu 3-2 partida disputată sâmbătă în deplasare cu Tricolorul Ploiești, meci contând pentru etapa a V-a din Divizia A1 la volei masculin.

Dacă în precedentele partide disputate în aceste sezon formația antrenată de Ovidiu Macarie a arătat o scădere treptată a moralului și a concentrării pe parcursul unui meci, la Ploiești lucrurile au stat exact invers.

Gazdele au turat motoarele încă din start, și după 25-18 în primul set au controlat autoritar și setul al doilea, câștigat la diferență de 12 puncte.

Văzându-se prea repede cu sacii în căruță, ploieștenii au fost surprinși de o replică extraordinară a dejenilor în setul al treilea. Dascălu&compania s-au remontat rapid, au arătat mai multă concentrare la preluare, dar și în atac, astfel că la final scorul arăta 25-23 în favoare dejenilor. Pe val după ce au redus din diferență, elevii lui Macarie au ținut steagul sus și în setul al patrulea, câștigat chiar mai clar, cu 25-19, ducând meciul în decisiv.

Aici, Unirea Dej a forțat exact când trebuia, profitând și de greșelile tot mai multe ale adversarilor, și s-a impus cu 15-10, cucerind două puncte care păreau pierdut în deplasare la Ploiești.

Pentru etapa următoare, Unirea Dej se pregătește de încă un meci extrem de greu, cu SCMU Craiova, partida fiind programată miercuri, 25 noiembrie, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More