Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Revoltă a taximetriștilor la Gherla din cauza lucrărilor ”pe jumătate” la drumuri – FOTO/VIDEO

0 39

gropi gherla 6

Zeci de taximetriști din Gherla amenință că nu-și vor mai plăti autorizațiile, fiind revoltați pentru situația dezastruoasă a drumurilor din oraș.

Problema principală o constituie faptul că pe mai multe străzi s-au efectuat lucrări de decopertare a asfaltului, iar acesta nu a mai fost înlocuit. S-au format astfel cratere uriașe, pe care șoferii n-au cum să le ocolească.

Cei mai afectați par a fi taximetriștii, nevoiți să circule pe străzile respective de mai multe ori pe zi. Unii dintre ei chiar și-au spart cauciucurile din cauza gropilor și sunt foc și pară la adresa autorităților locale.

Aceștia susțin că de mai multe săptămâni străzile au fost decopertate formându-se gropi adânci unde își distrug mașinile zi de zi.

Șeful Administrației Domeniului Public Gherla, Bogdan Berceni, susține că lucrările de plombare a străzilor vor fi terminate în zilele următoare, fiind întârziate de vremea ploioasă din ultima perioadă.

Acesta spune că la orice lucrare de acest gen se efectuează mai întâi decopertarea pe mai multe străzi, iar mai apoi se intervine cu plombarea cu asfalt. Berceni explică faptul că dacă s-au face decopertare pe o singură stradă, asfaltul pentru plombare ar costa mai mult, fiind cumpărat în cantintate mai mică. Însă, dacă se decopertează mai multe străzi și apoi se intervine cu plombarea, asfaltul se cumpără în cantitate mai mare, prin urmare este mai ieftin.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More