Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Rezolvare de conturi în Sărata. Un bărbat a ajuns la spital

0 248

Jandarmii au fost nevoiţi să intervină pentru a aplana un scandal izbucnit între cinci persoane. Un bărbat a ajuns la spital în urma loviturilor primite în urma altercaţiei.

În urma unui apel prin intermediul 112, jandarmii din cadrul Detaşamentul 1 Mobil Bistriţa, au intervenit în seara zilei de joi, 8 noiembrie 2018 în cartierul Sărata unde a avut loc o altercaţie între cinci bărbaţi. Ajunşi la faţa locului jandarmii au constatat că pe fondul unor conflicte mai vechi, trei bărbaţi au intrat în curtea unei familii pentru a-şi rezolva problemele. Conflictul a degenerat, iar cei trei „oaspeţi” i-au lovit pe doi dintre fraţii care se aflau acasă în momentul vizitei.

La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă care l-a transportat pe unul dintre cei doi fraţi la spital, deoarece a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe numele celor trei agresori jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe, conform art. 193 Cod Penal, acte care au fost predate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More