Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Rezultate ”albe” pentru ”U” Cluj și CFR Cluj

0 33

U Cluj - Dinamo meci fotbal Liga 1 (2)

Cele două formații clujene, ”U” și CFR, au obținut câte un singur punct în urma meciurile disputate ieri în Liga 1: Rapid – CFR 0-0 și ”U” Cluj – Oțelul 0-0. 

În prima repriză, Rapidul a fost echipa mai bună și a dominat partida. Formația clujeană a avut noroc cu Felgueiras, acesta blocând tot în fața adversarilor. După reluare, CFR-iștii au revenit cu altă atitudine pe teren, punând mare presiune pe rapidiști. Nicio echipă nu a reușit însă să marcheze, Rapid – CFR încheindu-se cu scor alb, 0-0.

De cealaltă parte, ”U” – Oțelul a fost stricat de starea gazonului. Prima repriză a fost echilibrată, cele două formații având șanse de a marca. În partea secundă, moldovenii s-au retras treptat și au preferat să se apere aglomerat. Clujenii au forțat marcarea unui gol, însă Oțelul și-a dat seama că nu poate obține mai mult și a închis meciul. ”U” Cluj – Oțelul Galați s-a încheiat în cele din urmă 0-0.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More