Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Rezultate deosebite pentru Budokan Ryu la Cupa Tiger 2015

0 53

Clubul sportiv Budokan Ryu, care activează în Dej, Gherla și Beclean, a obținut rezultate deosebite la Cupa Tiger la Karate 2015 de la Bistrița, reușind să cucerească primul loc în clasamentul pe puncte și locul al doilea în clasamentul general pe medalii.

Competiția desfășurată duminică la Bistrița a fost organizată sub egida Federației Române de Karate WKC, iar la eveniment au participat aproape 230 de sportivi din 14 cluburi din țară.

CS Budokan Ryu a deplasat un lot format din 38 de sportivi, 2 arbitri și un antrenor. La finalul concursului, clubul nostru a reușit să se claseze pe locul doi la punctaj (medalii obținute) și pe locul 1 la punctajul pe echipe. Astfel, sportivii noștri au reușit să obțină 28 de medalii, mai precis 12 medalii de aur, 8 de argint și 8 de bronz.

Deoarece lista rezultatelor pe categorii este foarte lunga, dorim sa ii felicitam pe toti participantii la aceasta competitie pentru efortul depus si unitatea si spiritul de echipa de care au dat dovada.

De asemenea dorim sa ii felicitam si sa ii mentionam pe toti sportivii nostri care au luptat la acest concurs.

Ghenea Darius, Ghenea Denisa, Pasca Georgiana, Nemeth Nicole, Ciceovean Luca, Vadean Catalin, Man Razvan, Man Denisa, Danga Denis, Capalnas Mihai, Avram Gabriel, Costea Alexia, Nemeti Madalina, Boer Antonio, Mangiurea Ionut, Belean Darius, Pop Narcisa, Boca Denisa, Panescu Dorin, Bota Vlad, Panescu Alexandru, Derta Valerian, Pop Ana Maria, Timandi Marius, Timandi Ruben, Muresan Thomas, Farcas Matei, Pop Andrada, Pop Iulia, Pop Narcisa, Giurgiu Alexandru, Matei Cristian, Matei Emil, Oros Stefan, Daoud Richard, Orban Rebeka, Moga Luca si Kosoros Noah.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More