Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Rezultate Evaluare Națională Sălaj. Au fost cel puțin patru eleve de 10

0 317

scoala-elevi-gimnaziu-clasa-invatamant

Cel puţin patru elevi din Sălaj au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, în toate cele patru cazuri fiind vorba despre absolvente care au încheiat cu 10 pe linie şi şcoala gimanzială.  

Rezultatele au fost afişate în şcolile din Zalău în jurul orei 14.30. La Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr”, unde s-au obţinut an de an cele mai mari medii la Evaluare, niciunul dintre absolvenţi nu a reuşit să ia nota 10 la ambele probe. Cea mai mare medie îi aparţine Dariei Ardelean, 9,90.

La Şcoala „Mihai Eminescu”, unul dintre cei 10 şefi de promoţie, Andreea Cotoară, a reuşit să repete performanţa şi la Evaluarea Naţională, iar la Şcoala „Simion Bărnuţiu”, trei dintre şefele de promoţie s-au dovedit a fi de 10 şi la examen. Este vorba despre gemenele Ioana şi Maria Costache şi despre Roxana Rad, scrie Adevărul.ro.

Reamintim că, în Sălaj, s-au înscris la Evaluarea Naţională 2014 2.147 de absolvenţi de clasa a VIII-a. De la prima probă a examenului de capacitate – cea scrisă la limba şi literatura română – au lipsit, însă, 70 de candidaţi, de la a doua – limba maternă – au lipsit cinci, iar de la ultima probă, cea de matematică, au absentat 75 de candidaţi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More