Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Rezultate remarcabile pentru Budokan Ryu la Campionatul Național de Karate WKC – FOTO

0 55

Clubul sportiv Budokan Ryu, care activează în Dej, Gherla și Becelan, s-a întors încă o dată cu o salbă de medalii de la Campionatul Național de Karate WKC.

Competiția s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute, în stațiunea Cheile Grădiștei, județul Brașov și s-a bucurat de o participare record de sportivi.

Mai precis, aproape 900 de sportivi, 150 de echipe din 55 de cluburi din țară au fost prezenți la acest eveniment. Ziua de vineri a fost dedicată mini-cadeților și cadeților, iar sâmbăta a fost rezervată copiilor, juniorilor și seniorilor.

Echipa clubului Budokan Ryu a reușit să obțină următoarele rezultate.

BOCA DENISA – 1 medalie de aur kumite ind. fem. cadeți 15-17 ani -55kg – Campioană Națională și 2 medalii de argint la kumite echipe, respectiv kumite echipe rotativ.

BOTA VLAD – 1 medalie de aur kumite ind. masc. Cadeți 15-17 ani -60kg – Campion Național

POP NARCISA – 1 medalie de aur kumite ind. fem. 11-12 ani – Campioană Națională

PANESCU DORIN – 2 medalii de aur la kumite ech. masc. cadeți și echipe rotativ – Campion National și o medalie de bronz la kumite ind. masc. cadeți 15-17 ani -65kg.

ORBAN REBEKA – 3 medalii de argint la kumite ind. fem. 13-14 ani , echipe feminin precum si echipe fem rotativ.

COSTEA ALEXIA – o medalie de bronz la kumite ind. fem. 9-10 ani.

Conducerea clubului îi felicită pe toți sportivii care au participat la acest concurs și le urează succes în continuare la europenele și mondialele de anul acesta.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More