Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Rezultatele perchezițiilor de azi din Cluj și Bistrița-Năsăud

0 43

politia romana perchezitie

În urma celor 35 de percheziţii efectuate în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Cluj, la persoane bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat şi contrabandă cu ţigări, au fost depistate şi ridicate 94.660 de ţigarete, 152 de litri de alcool etilic şi 8.980 de articole pirotehnice, interzise la deţinere şi comercializare.

În urma extinderii cercetărilor în cauză, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea de către un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Târlişua, a infracțiunilor de luare de mită, trafic de influență şi abuz în serviciu.

În baza mandatelor de aducere, 13 persoane, respectiv 10 bărbaţi şi 3 femei, cu vârste cuprinse între 21 de ani şi 67 de ani, toate din judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost conduse la sediul I.P.J. Bistriţa-Năsăud pentru audieri, faţă de acestea fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, contrabandă cu ţigări, deținerea fără drept de articole pirotehnice și deținerea fără drept de produse accizabile netimbrate.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More