Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

RISE Project pe urmele lui Liviu Dragnea. Valiză cu acte Tel Drum, ratate de DNA, predată jurnaliştilor

0 366

RISE Project a intrat în posesia unei valize ce conţine mai multe acte din cadrul companiei Tel Drum, acte ce nu au ajuns pe mâna procurorilor DNA. Printre acte se află informaţii financiare din cadrul Tel Drum, emailuri, fotografii, filmuleţe, dar şi diverse acte.

O valiză cu acte din cadrul companiei Tel Drum a fost găsită de un ţăran din Teleorman şi predată jurnaliştilor de investigaţie de la RISE Project. Aceştia au afirmat că în valiză se află informaţii stocate pe un hard negru, 63,39 GB de informaţii de pe calculatorul unui om cheie din cadrul Tel Drum.

Printre documente s-ar afla informații financiare precum „mii de facturi, contracte, bilanțuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont, ordine de plată, documente personale ale unor interpuși, rapoarte de audit, tabele contabile etc.” scriu cei de la RISE Project.

De asemenea jurnaliştii au mai intrat astfel în posesia a „14.800 de foto și video de la evenimentele companiei cu personajele grupării și standardul lor de viață, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discuții – majoritatea provenind din backup-ul mai multor telefoane” şi „54.710 mailuri + atașamentele de pe adresa de serviciu. În valiză au mai fost găsite o tabletă Samsung din anul 2010 care a aparţinut directorului general Tel Drum, Petre Pitiş, un stick de memorie plin cu informaţii ale unei şefe de gestiune din cadrul Tel Drum şi peste o mie de hârtii, printre care şi copii de pe documente personale ale familiei Dragnea, afirmă cei de la RISE Project.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More