Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Român de 21 de ani condamnat la moarte în Malaysia

2 305

funie spanzurat

Un tânăr român de 21 de ani a primit pedeapsa capitală, în urma unui proces desfășurat la Înalta Curte de Justiție din Malaysia. Românul a fost condamnat la moarte pentru trafic de droguri.

Românul Ionuț G. Alexandru, şofer cu jumătate de normă, este suspectat că ar fi făcut trafic de 1.494 de grame de metamfetamină, descoperită la verificarea bagajelor sale, pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur, la 26 iunie anul trecut.

Dacă în România scăpa pentru fapta sa cu doar câțiva ani de închisoare, legislația din Malaysia nu a fost deloc îndurătoare. Nici judecătorul, de altfel, acesta precizând că apărarea românului nu a reușit să ofere argumente rezonabile în fața acuzării.

Sentința a fost una cât se poate de terifiantă. Românul a ascultat verdictul cu calm și cu un zâmbet sec pe față, nevenindu-i să creadă că este condamnat la moarte pentru așa ceva.

Ministerul Afacerilor Externe din România a anunțat că încearcă să ofere consultanță avocaților românului, care vor ataca verdictul cu apel.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. endan halejd spune

    foarte bine..asa ar trebui toti omorati care au cacat numele acestei tari…toate gunoaile exterminate !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More