Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Roman Ioan, candidat la Primăria Fizeșu Gherlii din partea Partidului Mișcarea Populară

0 233

PMP Cluj își anunță candidatul pentru Primăria Fizeșu Gherlii. Organizația clujeană a Partidului Mișcarea Populară merge în lupta pentru Primărie alături de Roman Ioan.

Ioan Roman, candidatul PMP la Primăria Fizeșu Gherlii crede cu tărie că omul votat are obligația să îndrepte lucrurile pentru cei care îl votează. Ca și consilier local a susținut proiectele pentru dezvoltarea comunei și s-a opus majorării impozitelor pentru proprietarii de terenuri. Este specializat în domeniul agricol și dedicat îmbunătățirii vieții de la sat.

Ca viitor primar dorește să implice și tinerii din comună în planurile de dezvoltare și modernizare a comunei. Este de părere că tinerii pot aduce un mare plus comunei prin idei legate de activități comerciale și consideră necesară implicarea lor în viitorul comunei. Majoritatea zonelor rurale sunt în pericolul depopulării; tinerii pleacă pentru studii și nu se mai întorc din cauza lipsei locurilor de muncă și potențialului de dezvoltare în comună.

„Este foarte important ca în administrația locală să fie lăsate la o parte ambițiile și propriile interese, și să fie pus umărul la dezvoltarea comunei. Am convingerea că se poate mai bine pentru cetățenii acestei comune, în această idee, îmi anunț candidatura la Primăria Fizeșu Gherlii din partea Partidului Mișcarea Populară. Sper să am o susținere cât mai mare din partea locuitorilor din Fizeșu Gherlii. Votul este la cetățenii comunei și ei trebuie să analizeze bine cui încredințează acest vot”, a declarat Roman Ioan. 

Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați preferați de oamenii sătui de administrația ineficientă a partidelor mari.

România se află de cel puțin doi ani într-un blocaj politic la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici.

Pentru dezvoltarea de lungă durată a comunei Fizeșu Gherlii, candidatul Roman Ioan își propune finalizarea canalizării în special în comuna Fizeș și darea ei în folosință către locuitorii comunei. Tot ca proiect de modernizare a infrastructurii, se vor asfalta toate drumurile de interes local și se vor executa lucrări de întreținere.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Echipa PMP este alături de locuitorii din Fizeșu Gherlii și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More