Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Român, urmărit internațional, prins cu ajutorul autorităților portugheze

0 158

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, urmărit internațional de autoritățile române pentru furt din locuințe a fost depistat cu ajutorul autorităților portugheze.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, în cooperare cu autoritățile portugheze au depistat la data de 31 ianuarie a.c., un bărbatul, de 36 de ani, urmărit internațional.

Acesta era urmărit, întrucât se sustrăgea executării a două pedepse de 3, respectiv 2 ani și 411 zile de închisoare, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat. Bărbatul pătrundea, prin escaladare, pe timp de noapte, în locuințele părților vătămate, de unde sustrăgea bunuri. Persoana în cauză a fost arestată, fiind demarată procedura predării către autorităților române.

Schimbul de date și informații cu autoritățile portugheze s-a realizat prin intermediul atașatului de afaceri interne român acreditat la Madrid.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More