Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Români blocați pe aeroportul Luton, după ce zborul spre Cluj a fost anulat

0 260

Zeci de români sunt blocaţi pe aeroportul Luton din Londra, după ce un zborurile spre Cluj a fost anulate. Unul dintre avioane ar fi trebuit să decoleze duminică, la ora 12.30, dar nu a plecat nici până acum.

Potrivit Digi24, mai mult de 180 de persoane, care ar fi trebuit să decoleze sâmbătă, respectiv duminică, au rămas blocate pe aeroportul Luton din Londra, după ce două curse Wizz Air au fost anulate din cauza vremii. Erau programate să decoleze de pe aeroportul Luton spre Cluj sâmbătă seară şi, respectiv, duminică.

Un pasager a declarat pentru postul TV citat că în prima seară compania aeriană a oferit cazare şi transport spre hotel, dar după anularea celei de-a doua curse de duminică, pasagerii nu au mai primit decât un voucher de 20 de lire.

„Zborul W6 3302, care trebuia să plece din Luton în direcţia Cluj Napoca a fost anulat. Ca pasager, nu am primit nici o informaţie, decât la ora 16 când am fost scoşi de la poarta de îmbarcare înapoi spre check-in (ba se spunea că o pasăre a intrat în motor, ba că e ceaţă la Cluj)“, a spus un pasager, potrivit postului TV citat.

Unii dintre pasageri au renunţat să aştepte rezolvarea situaţiei şi şi-au cumpărtat bilete de la alte companii.

Şi cursa de duminică dimineaţă Wizz Air W6 3302, de la ora 7.40 a fost amânată din cauza zăpezii. Deşi avionul ar fi trebuit să decoleze ieri, nu a plecat nici până acum.

Pasagerii sunt nemulţumiţi de faptul că nimeni nu le oferă informaţii concrete legate de zborurile lor: „Primul zbor anulat a fost cel de sâmbătă seara de la ora 20.00. Al doilea, cel de duminică de la ora 12.30. Duminică după-amiază a sosit o singură aeronavă, şi cred că şi-au dat seama că nu încap pasagerii din două aeronave şi până la urmă n-a mai plecat nimeni. Acum se pare că au sosit două aeronave, ne dau bilete noi, dar nu e nimeni să ne explice la ce oră vom pleca, e o incertitudine foarte mare“, a mai explicat pasagerul intervievat de Digi24.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More