Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

România a învins Trinidad Tobago cu 4-0. Hattrick Marica

0 177

Ciprian_Marica_02_1e4faeeb6c

Naționala României n-a avut prea mari emoții în fața unei adversare modeste. Reprezentativa statului Trinidad Tobago nu a pus prea multe probleme tricolorilor, care au dominat meciul fără să forțeze, de la un capăt la celălalt și s-au impus cu 4-0, grație unui autogol și celor trei reușite semnate de Ciprian Marica.

Trupa lui Pițurcă s-a instalat la cârma jocului încă din primul minut de joc și nu a cedat deloc inițiativa în fața exoticilor ”Soca Warriors”.

Din angrenajul tricolorilor s-a simțit totuși lipsa steliștilor, pe care Pițurcă s-a supărat că au luat vacanța mai devreme și nu au fost convocați la acest amical. De la meci au lipsit și Adrian Mutu (intrat în dizgrația selecționerului), sau Gabi Tamaș (care probabil încă nu s-a trezit din beție).

Chiar dacă ceilalți jucători care au fost trimiși în teren și-au dat interesul pentru meci, mai ales Costin Lazăr și Gabriel Torje, cel care a făcut cu adevărat diferența în această partidă a fost Ciprian Marica, autorul unui hattrick.

De o jumătate de oră de joc a avut nevoie atacantul lui Schalke pentru a deschide scorul, reușind să marcheze de două ori la interval de doar două minute în prima repriză.

Jocul a rămas la fel de facil pentru tricolori și după pauză, cu toate că Pițurcă a efectuat mai multe modificări. Iar în minutul 49 a venit golul de 3-0, de această dată fiind vorba despre un autogol, după ce Cyrus a deviat cu capul în propria poartă o tentativă de centrare a lui Gheorghe Grozav.

Ciprian Marica a reușit hattrick-ul în minutul 81, marcând cu capul pentru 4-0 de la prima bară, după o centrare de pe dreapta din cornerul executat de Gabriel Torje.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More