Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Românii au talent – Andra ba e LIVE, ba nu e LIVE

2 40
Foto: wowbiz.ro

Imediat după finala de la Românii au Talent, cei de la Pro TV o lăudau pe Andra pe toate rețelele de socializare pentru performanța ei LIVE din cadrul finalei. Câteva fotografii apărute azi dovedesc, însă, că cei de la Pro TV ne-au prostit pe față, de parcă ar fi prima oară.

Cel mai LIVE show din România, este uneori și înregistrat, pare să transmită o serie de fotografii apărute azi în presă. Un spectator de la marea finală Românii au Talent a surprins în imagini momentul când ”Andra cânta LIVE pe scenă”. De fapt, nu cânta LIVE, spectatorii urmăreau doar pe ecranul gigantic de pe scenă înregistrări ale mini-concertului Andra, în timp ce telespectatorilor le era servită feliuța cu ”DIRECT” sau ”LIVE”.

Iar omul n-a stat mult pe gânduri și a făcut și fotografii, în care Andra stă bine-mersi pe scaunul ei între Mihai Petre și Andi Moisescu, uitându-se alături de spectatori la ecranul, unde tot ea cânta, cică LIVE.

Bineînțeles, asta nu i-a împiedicat pe cei de la Pro TV să laude prestația LIVE a artistei prin orice mijloace de comunicare

”Andra a demonstrat încă o dată că are cea mai bună voce feminină din România. Cum sună cu adevărat artista LIVE”, sunt doar câteva dintre mesajele lăudăroase ale proteviștilor la adresa juratei de la Românii au Talent.

Asta nu poate să-mi amintească decât de o altă prosteală a celor de la Românii au Talent, întâmplare care îl are în prim-plan pe unul dintre concurenții de preselecții. Acesta a primit trei de ”DA”, a apărut chiar și în clipul de promovare al emisiunii, doar că n-a mai fost chemat să participe, iar organizatorii nici nu i-au mai răspuns la telefon.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Maria spune

    Momentul a fost înregistrat! Dar, prestaţia Andrei a fost reală, nu playback… Faptul că momentul a fost înregistrat, nu diminuează absolut cu nimic calităţile ei artistice… Deşi era răcită, avea probleme de sănătate, a cântat superb… Nu vă înţeleg! Sunt zeci de prestaţii live ale Andrei, în care cântă impecabil… Mai multe genuri muzicale… Nu mai fiţi răutăcioşi! Andra este o valoare incontestabilă a scenei muzicale…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More