Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Românii au talent – Brio Sonores a luat marele premiu – VIDEO

0 46

brio sonores romanii au talent

Cea de-a patra ediție a show-ului național Românii au Talent a fost câștigată vineri seara de grupul de tenori Brio Sonores din Moldova.

Finala din acest an nu a fost la fel de impresionantă ca cele din edițiile anterioare, astfel că selecția s-a putut face mult mai ușor. Trupa din Moldova Brio Sonores a fost cea mai apreciată de public și în final, a luat marele premiu de 120.000 de euro.

Înființată în anul 2009 în cadrul Seminarului Teologic ”Sfinții Trei Ierarhi” de pe lângă Mănăstirea Zăbriceni, ca un cor bisericesc, formația Brio Sonores i-a cucerit pe români.

Abia de anul trecut a început grupul de tenori să abordeze genul pop-opera, anul 2013 fiind acela în care Brio Sonores a început să câștige tot mai multă popularitate prin participarea la diverse evenimente, concursuri și festivaluri naționale și internaționale.

În România, Brio Sonores a luat marele trofeu Românii au Talent, în detrimentul lui Leo Magdan, clasat pe locul 2, și Andrei Cerbu, clasat pe locul 3.

Un alt câștigător al show-ului de la Pro TV a fost Cătălin Mihalache, care a fost desemnat de către publicul telespectator câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.