Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Românii au talent – Brio Sonores a luat marele premiu – VIDEO

0 76

brio sonores romanii au talent

Cea de-a patra ediție a show-ului național Românii au Talent a fost câștigată vineri seara de grupul de tenori Brio Sonores din Moldova.

Finala din acest an nu a fost la fel de impresionantă ca cele din edițiile anterioare, astfel că selecția s-a putut face mult mai ușor. Trupa din Moldova Brio Sonores a fost cea mai apreciată de public și în final, a luat marele premiu de 120.000 de euro.

Înființată în anul 2009 în cadrul Seminarului Teologic ”Sfinții Trei Ierarhi” de pe lângă Mănăstirea Zăbriceni, ca un cor bisericesc, formația Brio Sonores i-a cucerit pe români.

Abia de anul trecut a început grupul de tenori să abordeze genul pop-opera, anul 2013 fiind acela în care Brio Sonores a început să câștige tot mai multă popularitate prin participarea la diverse evenimente, concursuri și festivaluri naționale și internaționale.

În România, Brio Sonores a luat marele trofeu Românii au Talent, în detrimentul lui Leo Magdan, clasat pe locul 2, și Andrei Cerbu, clasat pe locul 3.

Un alt câștigător al show-ului de la Pro TV a fost Cătălin Mihalache, care a fost desemnat de către publicul telespectator câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More