Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Roşu pentru Anamaria Prodan. Aceasta nu va mai apărea în GSP şi Prosport

0 76

Rosu Anamaria Prodan
Pentru prima oară, ambele ziare de sport au decis să ignore împreună un personaj din fotbal

Gazeta Sporturilor şi ProSport consideră că vulgaritatea discursului public al Anamariei Prodan Reghecampf a ajuns într-un punct insuportabil.Singura reacţie civilizată e să ne ferim publicul de un asemenea personaj. Iată un singur exemplu, cum a arătat ceea ce a transmis ea vineri, pe contul de facebook, ziariştilor:

De astăzi, în paginile ziarelor unde lucrăm nu vom mai găzdui declaraţii, imagini sau relatări despre această persoană. Numelui său îi rămîn suficiente zone publice unde să se dea în stambă, dar măcar pentru publicul nostru, acest personaj va ajunge acolo unde l-a dus comportamentul: pe televizoare şi în uitare, scrie gsp.ro.

ACTUALIZARE:

„Cele două ziare fac referire la o pagină de facebook, sunt 10 mii de pagini Anamaria Prodan, de multe ori nici eu nu ştiu care e sau nu bună. Nu mă pricep la site-urile de socializare, am oameni plătiţi care se ocupă de toate aceste pagini. Poate că era pagina mea, dar, repet, nici eu nu mai ştiu…Dacă aceste declaraţii au fost puse şi apoi scoase în următoarele cinci minute, înseamnă că eu nu le-am aprobat. Nu îmi stă în caracter să şterg postările decît dacă nu sînt pe placul meu. Dacă erau ale mele, mi le asumam şi le lăsam fără niciun fel de regret. Aceste lucruri s-au întîmplat acum o săptamămă. Nu pot controla 15 angajaţi non-stop, unii sînt prea pătimaşi, probabil de asta lucrăm atît de bine împreună în restul timpului”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

„Ştim exact cine a postat, am stat serios de vorbă. E un om în care am de regulă încredere, e pătimaş ca şi mine, dar care a sărit calul! Nu e prima dată cînd o fac, eu mi-am cerut scuze de foarte multe ori. Tocmai din acest motiv, postarea a fost ştearsă în următoarele cinci minute. Persoanele cu care lucrăm simt nevoia să ne apere cumva, iar uneori exagerează”, a precizat Anamaria Prodan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More