Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Rotary Club Dej a sărbătorit șapte ani de activitate printr-un spectacol aniversar de excepție – FOTO/VIDEO

0 57

rotary dej spectacol aniversar 7 ani

Sala Mare a Primăriei Dej a găzduit vineri seara un eveniment special, dedicat împlinirii a șapte ani de activitate a Rotary Club Dej în sprijinul comunității locale.

Artiști locali invitați să sărbătorească alături de cei de la Rotary au luminat sufletele celor prezenți cu vocea lor. Au câtat pentru dejeni Zina Doboș, Cristina Beldean Moșuțan și Ioan Dordoi, iar Corala ”Armonia” a Casei Municipală de Cultură Dej (dirijor Doina Sima Minea) a întregit un spectacol plin de emoție și sensibilitate.

Evenimentul s-a bucurat și de susținerea câtorva reprezentanți ai oficialităților locale, deputatul Cornel Itu, primarul Costan Morar și viceprimarul Aurelian Mureșan, care au sărbătorit alături de membrii marcanți Rotary Club Dej, cei șapte ani de activitate rotariană la Dej.

”Au trecut deci 7 ani de activitate în folosul comunității dejene. Au fost ani în care avântul de început de drum cât și sufletul larg deschis pentru a ajuta persoane aflate în dificultate, pentru a aduce cât mai multă cultură și educație în rândul cetățenilor Municipiului Dej, a ținut aprinsă flacăra Rotariană”, spunea președintele Rotary Club Dej, Adrian Oșan, cel care la finalul manifestărilor de vineri a oferit și flori doamnelor care au cântat și au încântat sufletele celor prezenți.

Le dorim și noi celor de la Rotary Club Dej activitate fructuoasă în continuare în folosul comunității locale, putere de muncă și ”La mulți ani!”

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.931525203576914.1073741967.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More