Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Rozi” Rozalia Rus a fost condusă azi pe ultimul drum la Gherla – FOTO/VIDEO

0 121

inmormantare rozi

Actrița Rozalia Rus, devenită celebră în toată țara după ce a fost jumătatea lui Claudiu Racz în serialul de comedie ”Rozi și Rabă”, a fost condusă azi pe ultimul drum la Gherla.

Membri ai familiei, prieteni, cunoscuți și foști colegi din teatru și televiziune au fost prezenți azi la Gherla pentru a-și lua rămas bun de la cea care a fost ”Rozi”, unul dintre cele mai îndrăgite personaje comice de televiziune de după Revoluție.

Născută la Hunedoara, Rozalia Rus și-a petrecut copilăria și tinerețea la Gherla, locul unde la vârsta de 56 de ani a fost înmormântată. Slujba religioasă a fost oficiată atât de un preot reformat, cât și de unul ortodox, Rozi fiind înconjurată de zeci de persoane care au iubit-o și apreciat-o de-a lungul timpului, atât pe plan personal cât și profesional.

De altfel, chiar și în ultimele luni de viață, în ciuda faptului că trupul îi era măcinat de cancer, Rozi a reușit să-i facă să zâmbească pe cei din jurul ei, iar pe colegele de suferință în ale cancerului din clinicile pe unde a fost internată le făcea mereu să râdă și le îmbărbăta. Rozalia s-a stins însă în 28 octomrie, la capătul unei perioade lungi de suferință.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.