Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Rozi” Rozalia Rus a fost condusă azi pe ultimul drum la Gherla – FOTO/VIDEO

0 1.019

inmormantare rozi

Actrița Rozalia Rus, devenită celebră în toată țara după ce a fost jumătatea lui Claudiu Racz în serialul de comedie ”Rozi și Rabă”, a fost condusă azi pe ultimul drum la Gherla.

Membri ai familiei, prieteni, cunoscuți și foști colegi din teatru și televiziune au fost prezenți azi la Gherla pentru a-și lua rămas bun de la cea care a fost ”Rozi”, unul dintre cele mai îndrăgite personaje comice de televiziune de după Revoluție.

Născută la Hunedoara, Rozalia Rus și-a petrecut copilăria și tinerețea la Gherla, locul unde la vârsta de 56 de ani a fost înmormântată. Slujba religioasă a fost oficiată atât de un preot reformat, cât și de unul ortodox, Rozi fiind înconjurată de zeci de persoane care au iubit-o și apreciat-o de-a lungul timpului, atât pe plan personal cât și profesional.

De altfel, chiar și în ultimele luni de viață, în ciuda faptului că trupul îi era măcinat de cancer, Rozi a reușit să-i facă să zâmbească pe cei din jurul ei, iar pe colegele de suferință în ale cancerului din clinicile pe unde a fost internată le făcea mereu să râdă și le îmbărbăta. Rozalia s-a stins însă în 28 octomrie, la capătul unei perioade lungi de suferință.

https://www.facebook.com/album.php?fbid=815764478486321&id=467241263338646&aid=1073741910

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More