Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

RUDIMENTAL în premieră în România, la Cluj

0 104

TME-rudimental-web

Una dintre cele mai în vogă trupe de DnB din lume la ora actuală, RUDIMENTAL , va ajunge la Cluj în 21 noiembrie, pentru un show unic în Transylvania Music Event. Sunt peste 2 ani de când trupa a lansat „Feel the Love” iar de atunci RUDIMENTAL nu au mai părăsit play list-ul celor mai tari cluburi din întreaga lume.

În prezent, RUDIMENTAL, ca proiect muzical, înseamnă Piers Agget, Amir Amor, Kesi Dryden și DJ Locksmith (Leon Rolle) însă cele mai multe show-uri le susțin, în mod firesc, în formula DJ set (MC, DJ, solist trompetă), așa cum vor ajunge pe 21 noiembrie și la Cluj. În această formă prezintă live cele mai tari hit-uri, cum sunt “Waiting all night”, “Free” sau déjà menționatul “Feel the Love”.

Concertul de la Cluj este de neratat în special și pentru că niciun show al RUDIMENTAL nu seamănă unul cu celălalt. Trupa nu ezită niciodată să experimenteze muzical iar live sunt de neoprit, simt publicul foarte bine și știu ce să ofere pentru ca orele petrecute împreună să fie unice.

RUDIMENTAL sunt, alături de Chicane și Șuie Paparude, unul dintre capetele de afiș ale YOUTHParty, prima zi a celei de-a 6-a ediții a Transylvania Music Fest ce se va desfășura în 21 și 22 noiembrie la Sala Polivalentă din Cluj.

Biletele și abonamentele sunt disponibile online pe www.biletmaster.ro, www.myticket.ro și www.bilete.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More