Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a confirmat! Rupt de beat şi-a omorât mama în bătaie

0 57

criminalistiI

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, prin rezoluţia din data de 25.07.2013, ora 16:00, au dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuitul Ş.V., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

În sarcina învinuitului Ş.V. s-a reţinut că în seara zilei de 21 iulie 2013, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a aplicat victimei Ş.I. (mama sa) mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, cauzându-i leziuni corporale, ce au dus la decesul acesteia în data de 23 iulie 2013, ora 07:00.

În cursul urmăririi penale au apărut suspiciuni privind starea de sănătate psihică a învinuitului, astfel că s-a dispus internarea acestuia într-o unitate sanitară, în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, pentru a se stabili dacă în momentul comiterii faptei a avut discernământ.

În cauză, cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi instituirea răspunderii judiciare.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Citeşte şi: Moarte suspectă în Săcel. A fost omorâtă de fiul ei?

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More