Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a cutremurat pământul la Bonțida în ultima zi de Electric Castle – FOTO/VIDEO

0 145

Electric Castle 2015 The Prodigy

Aproape 40.000 de oameni au umplut până la refuz domeniul Castelului electric de la Bonțida în ultima zi a celui mai mare festival de muzică din România.

Români veniți din toate colțurile țării, dar și foarte mulți străini au trăit la maximă intensitate ultima zi de festival, cea care, la orele serii, avea să aducă incendiarul show al celor de la The Prodigy.

Dacă pe timpul zilei electricii și-au umplut timpul cu diverse activități în aer liber puse la cale de organizatori, spre seară artiștii și-au atras fanii la cele șapte scene ale festivalului.

Bineînțeles, momentul culminant al ultimei zile și a întregului festival, de altfel, a fost reprezentat de concertul The Prodigy, la care au participat aproximativ 40.000 de persoane. Aceștia au avut de așteptat peste o jumătate de oră pentru ca The Prodigy să urce pe scenă și, după părerea tuturor au plecat mult prea repede, chiar dacă la insistențele fanilor au mai revenit pe scenă pentru două piese.

În ceea ce privește performanța acestora, majoritatea publicului a fost de părere că sunetul nu a fost prea grozav la concertul The Prodigy, iar show-ul, pe alocuri, a lăsat de dorit. Deși lumea se aștepta ca The Prodigy să zguduie castelul la propriu, sonorizarea a fost mult sub ceea ce aștepta lumea de la un astfel de concert. În plus, spectacolul pirotehnic a lipsit cu desăvârșire.

Totuși, un concert Prodigy ca cel de la Electric Castle nu se poate uita așa ușor, lumea simțindu-se extraordinar, în special datorită jocurilor de lumini și echipamentelor scenice, aduse cu trei camioane la Bonțida de staff-ul britanicilor.

Un moment la fel de electrizant a fost cel pus în scenă de britanicii de la Sigma, care au ținut publicul conectat la ”electricitatea” festivalului până mult după miezul nopții.

CITIȚI ȘI:

Electric Castle a depășit cota de avarie. Noapte incendiară la Bonțida – FOTO/VIDEO

Peste 20.000 de ”electrici” au petrecut în a doua zi la Electric Castle – FOTO/VIDEO

FatBoy Slim a alungat ploaia la Electric Castle. Show incendiar făcut de DJ-ul britanic – FOTO/VIDEO

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.955406304522137.1073742015.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More