Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a deschis pârtia de schi Feleacu!

0 270

partia schi Feleacu

Clujenii sunt aşteptaţi la schi şi snwoboard pe cei 756 de metri de pârtie acoperiţi cu un strat gros de zăpadă artificială.

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, un echipament complet de schi poate fi inchiriat la doar 30 de lei/zi. Preţul unei urcări cu teleschiul rămâne neschimbat faţă de anul trecut, menţinându-se la 4 lei urcarea, iar prima jumătate de oră de teleschi este în continuare gratuită.

Pârtia Feleacu este amplasată la 12 km de municipiul Cluj-Napoca, desfăşurându-se pe Dealul Feleacului lângă turnul de televiziune. Pârtia are o lungime a traseului de 756 de metri, diferenţă de nivel fiind de 98m.

Fiind una din cele mai moderne părţii din România,  Pârtia Feleacu este dotată cu instalaţie de zăpadă artificială (având 5 tunuri de ultimă generaţie marca Sufag) şi cu un sistem performant de iluminare, pentru a oferi condiţii cât mai bune clienţlor chiar şi pe timp de noapte. Dotările pârtiei Teleschi Feleacu mai şi includ o instalaţie de tip teleschi având o capacitate de 412 persoane/h, sistem de supraveghere 24/24h şi internet wireless pe pârtie. De asemenea Pârtia Feleacu beneficiază şi de un centru de închirieri pentru echipamente de schi.

Începând cu acest an în cadrul pârtiei Teleschi Feleacu se va regăsi singurul Snowpark din regiune. Acesta va include mai multe elemente pentru trick-uri dar şi 4 jump-uri amenajate special pentru iubitorii sporturilor de iarnă şi a senzaţiilor tari.

 

sursa foto: www.helloromania.eu

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More