Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a deschis Târgul de Crăciun din Sibiu și arată spectaculos – VIDEO

0 836

Cel mai spectaculos târg de Crăciun din România și-a deschis porțile la Sibiu, iar miile de luminiţe colorate au marcat oficial începutul sezonului de iarnă. Cei care ajung în Piaţa Mare, anul acesta, vor avea parte şi de o surpriză. Organizatorii au montat o roată uriaşă, din care se poate admira întreg oraşul.

Sute de turişti şi localnici au vrut să fie de faţă când se aprind cele 130 de mii de luminiţe din brad. Este cel mai mare pom de Crăciun de până acum la Sibiu, realizat din 2.500 de crenguţe artificiale.

Vizitatorii au intrat rapid în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu toate că suntem abia la jumătatea lunii noiembrie iar afară este cald.

Crăciunul vine şi cu arome speciale: turtă dulce, vin fiert, ciocolată de casă. Şi pentru prima dată, târgul din Sibiu poate fi admirat de la înălţime, din roată.

Roata panoramica oferă o imagine spectaculoasă târgului. Ajunge la 26 de metri înălțime și se oprește acolo pentru câteva secunde, ca să puteți admira priveliștea.

ANDREI DRĂGAN, organizator: Este primul loc în care ea este montată. Este ieşită din fabrică în urmă cu câteva zile. Pe lângă asta, avem 110 căsuţe cu expozanţi din toate colţurile ţării, peste 20 de judeţe.

Târgul de Crăciun din Sibiu va rămâne deschis până pe 3 ianuarie 2020.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More