Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a împuşcat în timp ce spărgea nuci cu pistolul (ACTUALIZARE)

2 508

pistol

Un agent de la firma care se ocupă de paza Aeroportului Avram Iancu din Cluj-Napoca s-a împușcat, în timp ce spărgea nuci cu pistolul din dotare. 

Angajatul firmei NapocaSecurity se afla într-o gheretă din incinta aerogării când s-a gândit că spargă niște nuci cu pictolul.

Din cauza șocurilor, arma s-a declanşat, iar agentul a fost rănit uşor în umăr, scrie realitatea.net.

Agentul a fost sancționat pentru încălcarea legii privind paza obiectivelor.

ACTUALIZARE IPJ CLUJ:

La data de 15 noiembrie a.c., în incinta aeroportului s-a produs un incident în care a fost implicat un agent de securitate al societăţii private care asigură paza în perimetrul aeroportului.

În jurul orei 15:30, în timp ce se afla în încăperea destinată echipei de intervenţie, agentul de securitate a manipulat în mod defectuos arma din dotare, care s-a descărcat accidental.

Bărbatul era calificat profesional şi atestat ca agent de pază înarmat, iar firma de securitate avea autorizaţie de deţinere şi folosire a armelor.

La faţa locului s-a deplasat o echipă din cadrul Serviciului Regional de Poliţie Transporturi Cluj, Biroul Transporturi Aeriene, structură subordonată Inspectoratului General al Poliţiei Române.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că agentul a încălcat prevederile art. 48 din Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţiei persoanelor, fiind sancţionat cu amendă pentru uz de armă din dotare în afara cazurilor şi condiţiilor prevăzute de lege.

În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită.

foto: arhiva

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More