Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a modernizat capela cimitirului din cartierul Mulatău din Dej – FOTO

0 306

DSC_2769

Astăzi a fost marcată finalizarea investiției realizate la capela cimitirului din cartierul Mulatău din Dej. Lucrările de modernizare, efectuate cu fonduri din bugetul local, au avut o valoare de lei 210.000 lei și s-au desfășurat pe parcursul a aproximativ 5 luni.

Învestiția s-a concretizat în :

–         Reabilitarea spațiului aferent desfășurării slujbelor de înmormântare, prin înlocuirea pardoselii, izolare termică, fațadizare și schimbarea tâmplăriei.

–         Extinderea cu o cameră mortuară, dotată cu aer condiționat.

–         Extinderea cu grupuri sanitare și vestiar.

–         Construirea de scări acoperite.

–         Asigurarea încălzirii prin  panouri radiante.

„ Astăzi, la aproximativ 5 luni de la finalizarea investiției de la capela din cimitirul Dealul Florilor, marcăm finalul unei  investiții similare și la capela din cimitirul Mulatău. A fost o lucrare necesară pentru că, la fel ca în cimitirul de pe Dealul Florilor, nici  capela din acest cimitir nu a suferit lucrări de modernizare de peste 60 de ani, respectiv de la construcție, din anul 1950. Mi-am dorit ca și această capelă să fie modernizată pentru că este o investiție care trebuia făcută din respect pentru cei care pleacă dintre noi și cei care îi însoțesc pe ultimul drum”, a declarat primarul Dejului, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More