Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a prelungit termenul pentru ridicare tichetelor de masă ale persoanelor vaccinate

0 566

Termenul de ridicare de la centrele de vaccinare a tichetelor de masă acordate pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă a fost prelungit de la 90 de zile la 6 luni, a anunțat miercuri Ministerul Sănătății.

Decizia de pelungire a termenului a fost luată prin ordin al ministrului interimar al Sănătății, Cseke Attila, din cauza apariției unor întârzieri în livrarea tichetelor pentru populație.

Ministerul Sănătății a stabilit în septembrie metodologia de acordare a tichetelor de masă persoanelor care se vaccinează cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.

Conform acesteia, aceste persoane beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

În luna octombrie, ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a aprobat suplimentarea fondurilor pentru achiziția tichetelor de masă cu suma de 13,8 milioane de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More