Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

S-a rătăcit și a căzut într-o râpă în pădure. Salvamontiștii i-au sărit în ajutor

0 314

Misiune dificilă de salvare noaptea trecută pentru salvamontiștii maramureșeni, care au fost solicitați să găsească și să recupereze o persoană care s-a rătăcit în zona muntoasă din preajma localității Moisei.

Apelul de ajutor a foat dat cu puțin înainte de miezul nopții, salvamontiștii fiind solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane care s-a rătăcit în zona Dealul Jurchii.

”Zona e dificilă și foarte întinsă, iar misiunea se anunta una destul de complicată avand în vedere că persoana cu probleme, cu care de altfel s-a reușit comunicarea la un moment dat, a rămas fără baterie la telefon”, spun reprezentanții Salvamont.

Echipe de căutare din Baia Mare și Cavnic au pornit imediat în misiunea de salvare, acestora alăturându-se în sprijin și cei de la Salvamont Borșa.

”Acțiunea încheiată cu succes! Persoana rătăcită a fost găsită, după aproximativ 2 ore de căutari, căzută într-o râpă, fără a avea însă afecțiuni medicale grave. Felicitări echipei de prim răspuns formată din salvamontiștii din Vișeu, Elian, Nuțu, Viorel și Cristi, care împreună cu un polițist și cu un elev de poliție au reușit, pe baza informațiilor avute, dar mai ales datorită cunoașterii zonei, să găsească persoana într-un interval de timp extrem de scurt”, transmit reprezentanții salvatorilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More