Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

S-a semnat un nou proiect marca Primăria Municipiului Dej

0 2.747

Primarul Municipiului Dej, Morar Costan, a semnat un nou contract de finanțare nerambursabilă în cadrul proiectului intitulat „Creșterea eficienței energetice a clădirii publice Școala Gimnazială Mihai Eminescu Dej”.

La data de 13 septembrie, un nou contract de finanțare nerambursabilă pentru îmbunătățirea condițiilor în care elevii și profesorii din orașul nostru își desfășoară activitatea, a fost semnat de către primarul Municipiului Dej, Morar Costan. Este vorba despre finanțarea proiectului ”Creșterea eficienței energetice a clădirii publice Școala Gimnazială Mihai Eminescu”  Dej, situată pe strada Avram Iancu, nr. 2-4 .

În perioada următoare se vor derula procedurile de achiziție și ulterior finalizării acestora vor fi demarate lucrările finanțate prin proiect și anume: reabilitarea corpurilor de clădire prin redimensionarea/ refacerea/ realizarea instalaţiilor termice, sanitare, electrice, a instalaţiei de paratrăsnet, comunicaţie, gaz, a instalaţiilor de ventilatii si climatizare, multimedia, PSI, repararea acoperișului, înlocuirea/ reabilitarea tâmplăriei interioare şi exterioare din lemn şi metalică, refacerea placajelor şi pardoselilor deteriorate, recondiționarea balustradelor la scările interioare, lucrări de refacere la pereții interiori și la tencuielile exterioare precum și alte lucrări care se impun ca urmare a prevederilor legislației specifice și a studiilor de specialitate.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operațional Regional, Axa 3.1.B. Valoarea totală a finanțării este de 8.988.813,88 lei, din care finanțare nerambursabilă, 8.294.354,97 lei, iar contribuția de la bugetul local 2%, din valoarea totală a proiectului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More